4 Ağustos 2009

ÖZ'den SÖZ'e,SÖZ'den HAL'e


Kimileri için söz, öz'de olsa hiç bir şey ifade etmez, kimileri içinde bir söz mest olmasına sebep olur, sarhoşluğu günler,aylar bazende yıllar sürer, hayata bakış açısını değiştirdiği gibi kendi kişiliğini yansıtan puzzle portresinin bir parçası olur.Söz delisi birisi olarak, bu deliliğe rağmen hiçbir sözü hafızasında saklamayan, bu hafıza zayıflığına rağmen sözün özü olarak benimsediğim sözlerin ve hallerin fakirdeki etkilerinin üstüne bir kaç kelam eylemek,gerçi sözün üstüne söz olmazda, haddimizi aşarak o etkilendiğim sözleri ve halleri hem açığa çıkarmak, hemde iç dünyamdaki izlerini yazıya dökmek niyetimizdir, niyetimiz hayr olur inşallahu teala.
Yanlız şunuda belirteyim, sözlerin cümle yapılarında eksiklik olabilir, tamamen hafızamda kalan şekli ile yazacağım, doğrulamak için hiç bir yere bakmadan, referans almadan, tamamen hafızada kalan, bu aradada hafızamı test etmiş olurum,bakalım hafıza kaybı başlamışmı,şaka tabiki hafıza dediğin nedirki,O neyi bildirirse onu biliriz,neyi hatırlatırsa onu hatırlarız değilmi?
ÖZ'den SÖZ'e,SÖZ'den HAL'e yapıcağımız hasbihallerde buluşmak dileklerimle.

4 yorum:

Selamun aleykum..Öncelikle sayfanızın güzelliği gözlerime muhteşem bir zevk yaşattı bilmenizi isterim.Uzun bir ara sonrası böyle bir sayfa ile karşılaşmaktan çok memnun oldum.Zaten ''GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN TAD ALIR''dememişler miydi...Konunuz için de güzel bir söz oldu mu acaba;)Güzel insana da böyle güzel bir sayfa yakışır:)Emeğinize sağlık.
saygılarımla...
Nurgül Balcı

Aleyküm Selam

''GÜZEL GÖREN GÜZEL DÜŞÜNÜR GÜZEL DÜŞÜNEN HAYATTAN TAD ALIR''

''Güzel Yürekler,
Güzel Düşünür,Güzel Görür,
Güzel Düşünen Güzel Gören,
Güzel Kelam Eyler,
Güzel Kelamlar Virane Gönülleri Mamur Eder''

Nurgül hanım tüm güzellikler sizinle olsun.

Selamün Aleyküm ve rahmetullah.. Sayfanıza nerden geldiğimi unuttum baya gezindim, yazılarınıza ve görsellerinize hayran kaldım emeğinize sağlık, özellikle istanbuli :)) çok hoş. Birde tevafuk oldu Sevgili Münib Engin Noyan'ın Esmaül Hüsna'sına ulaştım sizin vesilenizle, hakkınızı helal edin. Çok teşekkürler.
Baki sevgi ve saygılarımla..

Ve Aleyküm Selam Rahmetullahi ve Berakatuhu
Ne güzel işte ordan oraya derken buraya geleceksin selam bırakacak ve güzel dileklerde bulunacaksın.
Her daim Allah Cc yar ve yardımcın olsun,sevgi ve saygı ile yeniden görüşmek üzere...

Yorum Gönder